Wilbek må ikke tabe i kort på kampdage

Skrevet af Peter Bredsdorff-Larsen
2012-01-23 12:00

Landsholdets assistenttræner giver et unikt indblik i, hvad truppen laver mellem kampene.

Når der indkaldes til store mesterskaber er landsholdsspillerne vant til at skulle være sammen i lang tid.

De spiller selv en stor rolle i fordelingen af de dobbeltværelser, som gennem det meste januar er basen for mange timers restitution mellem træning og kamp.

Der er stor forskel på hvad drengene får tiden til at gå med, ligesom der blandt spillerne er stor forskel på sociale behov. Nogen vil helst lave noget for sig selv, mens andre har det bedst med at være sammen andre fra holdet.

Jack Bauer inspirerer

Anders Eggert har det eksempelvis rigtig godt i andres selskab, og han er også tovholder på projekt ”24 timer” del 6, som kører på storskærm på værelse 620.

Her har sundhedssektoren deres base, men suiten er stor nok til, at der også er et fælles rum, hvor Jack Bauer, Wozniacki og andre EM kampe kører uafbrudt og nogle gange simultant. Jack

Bauer har en stor stjerne blandt flere – så meget at den omfangsrige bestseller er set flere gange. For en professionel håndboldspiller i Tyskland passer ”24 timer” fint med en udekamp og en bustur på sammenlagt i nærheden af 24 timer.

Ulrik må ikke tabe

Niklas Landin, Rasmus Lauge og Nikolaj Markussen er friske på et slag kort. Og selvom han selv påstår, at det ikke er evnerne, der mangler, lykkes Markussen kun sjældent, og han ligger uhjælpeligt sidst i det regnskab.

Blandt lederne er holdleder Kaj Johansen tovholder for den kortklub, der også inkluderer Ulrik Wilbek.

En af Kajs opgaver er at sørge for at Ulrik – særligt på kampdage – ikke taber. Og den opgave klarer Kaj altid upåklageligt. Vi mangler endnu at få opklaret om det er med vilje.

Lindberg vil høre L.O.C

Der bliver lyttet til meget musik rundt omkring på værelserne, og det er ikke alt sammen, der er værd at lytte til over længere tid. Herligt at blive opdateret på de musikalske tendenser blandt de unge.

Lasse Svan har sørget for at lave en playliste til omklædningsrummet. Hver spiller har budt ind med 1 eller 2 sange, som de gerne vil lytte til før og efter kamp. Nedenfor følger et udpluk af de foretrukne sange:

Niklas Landin – Motherlover / Justin Timbelake.

Mikkel Hansen – Chiller når du flexer / Niklas

Hans Lindberg – Hva så homie / L.O.C

Lars Christiansen – I would do anything for love / Meat Loaf

Kasper Søndergaard – Nalk / Malk de Koijn.

Lasse Svan – Sexy and i know it / LMFAO

Der behøver ikke være nogen bestemt grund til at spillerne lige netop har valgt det nummer, men playlisten er blevet en fast del af rutinerne, og den sidste del af opladningen inden kamp.

Musikkonkurrence

På hviledagene er der almindeligvis indlagt en lille spurt med en musikquiz, hvor vi henover et EM får afgjort, hvilket dobbeltværelse der er bedst.

Kategorierne spænder fra ”Feriedestinationer”, ”Er sangeren sort eller hvid”, ”Hvem er sangerens far”, ”Der skal to til en duet” til "Hvilket årti” sangen er lavet i. Quizzen er produceret med stor hjælp fra min gode ven Jesper Reutzer, og meget tyder på at duoen Hans Lindberg og Kasper Søndergaard løber af med sejren.

I aften venter Tyskland, og vi håber selvfølgelig på at kunne fortsætte ud af samme tangent som mod Makedonien, hvor vi angrebsmæssigt fandt melodien, og hvor store dele af orkesteret fungerede perfekt

 

Mange hilsner

Peter Bredsdorff-Larsen

 

 

Peter Bredsdorff-Larsen | CVR: 29085048 | Skovagervej 16 B, 8240 Riskov - Danmark | Tlf.: 40 834733