Humørfyldt og inspirerende

Peter Bredsdorff-Larsens tilbyder foredrag med humor og begavet indsigt i sportens tynde luftlag, der kombinerer det bedste fra sportens verden med sine konkrete erfaringer fra erhvervslivet.

Jagten på den perfekte præstation

Lederen er afgørende for udvikling af en vinderkultur, hvor medarbejderne engagerer sig og tager ansvar for toppræstationer i hverdagen. Ved at involvere medarbejderne og teamet i at have fokus på alle komponenter, der bidrager til gode resultater, træner lederen organisationen i at udvikle en kultur, der vinder over konkurrenterne. Og som samtidig udvikler et attraktivt arbejdsmiljø. Med baggrund i mange succesfulde år som træner for landshold og klubhold, og med de foreløbige resultater fra et forskningsprojekt i udvikling af vinderkultur, serverer Peter Bredsdorff-Larsen et inspirerende oplæg, der stiller skarpt på ledelsesmæssige tilgange og værktøjer, der bidrager til at medarbejderne, teamet og organisationen bliver en langtidsholdbar succes.

Fra modarbejder til medarbejder

Hvis bare medarbejderne eller holdkammeraterne gjorde tingene på min måde….så!
Udfordrende og besværlige medarbejdere eller holdkammerater er dagligdagen for os alle sammen i de teams vi er en del af. Forskelligheden er en præmis for teamet, men vi bestemmer selv og har altid mulighed for at gøre en ”modarbejder til en medarbejder”, som er motiveret og som bidrager til teamets succes. Med afsæt i teoretisk og praktisk erfaring med at motivere forskellighederne i teamet til at levere præstationer i topklasse, serveres et inspirerende oplæg.

Datadrevet ledelse

Mulighederne med data er mangfoldige, men hvordan sikrer vi som leder, at data bidrager til organisatorisk udvikling af medarbejderen, teamet og lederen. Lederen er afgørende for udvikling af en vinderkultur, hvor medarbejderne og teamet engagerer sig og tager ansvar for toppræstationer i hverdagen, og i den forbindelse bidrager data med perspektiver og fakta, som træner organisationen i at udvikle en kultur, der ikke baserer sig på ”synsninger”, men hvor de organisatoriske indsatser og fortællinger understøttes af strategisk og taktisk anvendelse af data.
Med baggrund i mange succesfulde år som træner for landshold og klubhold, og med de foreløbige resultater fra et forskningsprojekt i udvikling af vinderkultur, serverer Peter Bredsdorff-Larsen et  inspirerende oplæg, der stiller skarpt på data i et organisatorisk udviklingsperspektiv, der bidrager til at medarbejderne og teamet vinder over konkurrenterne og bliver en langtidsholdbar succes.

Image module

Godt humør skaber de
bedste resultater

Har du spørgsmål?

Kontakt